Vi har ydelser til alle - også dig

Hos Metahuset tilbyder vi metakognitive samtaler til både børn, unge og voksne.

Disse kan tilbydes som individuelle eller gruppeforløb.

Desuden tilbyder vi “Den mentale vicevært”, som er et koncept, hvor vi kommer ud i virksomheden og laver forløb for medarbejderne.

metahuset-ydelser-11-min

Individuelle forløb

Et individuelt forløb hos Metahuset er for dig, som har brug for mest muligt fleksibilitet i dit forløb, da disse giver mulighed for at booke tid på flere forskellige tidspunkter. Derudover giver et individuelt forløb også mulighed for at have forløbet online hvis dette ønskes.

Vil du vide mere om individuelle forløb – klik på linket og læs mere under individuelle forløb.

Erhverv

For erhvervslivet arbejder Metahuset med ViGør konceptet.

Et ViGør-forløb til jeres virksomhed er et effektivt og helhedsorienteret behandlingstilbud, hvor vi med evidensbaserede og effektive metoder tager hånd om din medarbejder, som er i fare for at blive sygemeldt eller som allerede er blevet sygemeldt med stress.

For rigtig mange opstår der problemer med den mentale trivsel, som kan være svære at tackle selv. Man kan f.eks opleve søvnproblemer, stress, angst, sorg, depression, konflikter eller lign. I yderste konsekvens kan det føre til lange sygemeldinger og store omkostninger for virksomheden.

metahuset-ydelser-12-min
metahuset-engel-sort

Om trivsel

Svend Brinkman lavede et opslag på Facebook: Trin til at undgå negative følelser:1)    Du sørger for at undgå at blive født.2)    Der er ikke flere trin. Det

Read More »