Hvordan kan Metahuset bidrage
til et fedt efterskoleophold?

Alt for mange unge tumler med at håndtere svære tanker.

Synd hvis deres bedste skoleår skal ødelægges af det.

Metahuset kan hjælpe dig til et fedt efterskoleår, hvor du kan håndtere de svære tanker.

metahuset_skoler-1-min

Vi kan bidrage til et fedt skoleår

De unge mennesker har brug for at lære, hvordan de svære tanker kan håndteres, så de ikke udvikler sig til angst, stress eller depressive tanker.

Helt almindelige svære tanker som “jeg er ikke god nok” eller “hvad nu hvis jeg ikke kan det her” kan vokse sig store og altoverskyggende, hvis vi ikke taler om, øver os og praktiserer, at håndtere dem på en accepterende og favnende måde.

"Jeg tror næsten ikke på det, men efter 5 samtaler er alle mine symptomer på stress forsvundet og jeg kan igen begynde at gøre de ting, jeg før elskede at gøre."
Torsten, 44 år
"Det er blevet nemt at være til igen. Jeg har overskud og er gladere. Min hovedpine er væk og jeg kan sove igen. Det er helt utroligt."
Mathilde, 22 år
"Efter mange år med angst kan jeg igen endelig gøre ting, som at tage i biografen uden problemer."
Camilla, 32 år

Metahusets mission

  • At eleverne får redskaber til større accept af svære tanker
  • At eleverne får flere handlemuligheder, når det bliver svært
  • At eleverne reducerer tid og energi de bruger på “at kæmpe imod”
  • At eleverne får større viden om egne tankeprocesser
metahuset_skoler-2-min

Den metakognitive metode

Den metakognitive metode er en effektiv og nænsom metode, da den ikke lægger op til, at der fokuseres på en eventuel ulykkelig fortid eller unødigt på triste begivenheder. Metoden skal i højere grad ses som mental træning – træning i at udskifte uhensigtsmæssige strategier med mere hensigtsmæssige strategier på metaniveau. Metaniveau betyder, at man arbejder med tankeprocesser og ikke tankernes indhold eller gyldighed.

"Dit sind er ikke i stykker, du bruger det bare forkert" - Sisse Find

Den metakognitive metode handler i større grad om at klienten får redskaber til at kontrollere sit eget sind. Metoden handler ikke om at udforske roden til problemerne, men i stedet hvordan man kan lære at mindske de bekymringer opstår fra problemerne. 

Den metakognitive metode vil derved hjælpe klienten med at træne sin hjerne til at flytte fokus fra problemfyldte tanker til tanker, som giver klienten ro.

Whitepaper

Dette er vores white paper henvendt til skoler og efterskoler. efterskoler.
Tag kontakt, hvis du er i kontakt med skoler og vil vide omkring den metakognitive metode for skoler.

metahuset-explainer

Er dit sind blevet knudret?

Book en tid i Metahuset og få løst op i dit sind.

Ny medarbejder

Velkommen til Ingelise Isak. Ingelise er ny terapeut/coach i MetaHuset. Udover at Ingelise er certificeret Metakognitiv stresscoach har hun stor erfaring og viden om tinnitus

Læs mere »
metahuset-dame-graeder-1-min

Omsorgstræthed

Metahuset inviterer til online oplæg i omsorgstræthed. Sæt kryds i kalenderen d. 21. sept 2022 kl 19.00-20.30 eller d. 28. sept 2022 kl 19.00-20.30 Tilmelding

Læs mere »
metahuset-teenager-pige-2-min

Mini-kursus i eksamensangst

Vi afholder mini-kursus i eksamens-angst Dato: 2. juni kl 18.00 8. juni kl 17.00 Sted: Dæmningen 36 2sal Pris: 249,- Tilmelding: https://system.easypractice.net/book/anette-birkegaard De fleste af

Læs mere »